Ring til os på

Tlf: 75 56 72 70

Eller skriv til

salg@schroterzink.com

Her finder du os

Askærgårdvej 8, Sig

6800 Varde 

​​Zinktagrender leveres og monteres

Hos Schröter Zink ApS leverer vi professionelle løsninger inden for zinktagrender til byggebranchen Varde, Esbjerg og Biilund.

Vi tilbyder to forskellige løsninger lige til at montere for dig som kunde – én der skal loddes og én der skal limes. Samme tagrende – blot forskellige samlinger.

Vi leverer vores zinktagrender med alt tilbehør, så de blot skal monteres.

Forskel mellem plast- og zinktagrender

Der er ikke nødvendigvis den store forskel på prisen på tagrender i plast og i zink. Dog er der en verden til forskel i det æstetiske udtryk og i holdbarheden. 

Vi står gerne til rådighed og fortæller om fordelene ved zinktagrender.

En vigtig byggesten i vores virksomhed er den faglige rådgivning, vi tilbyder vores kunder. Hos os får du gode råd om, hvordan du kan spare penge og samtidig få et godt resultat.

Kontakt os for mere info om zinktagrender

Har du spørgsmål til zinktagrender, må du endelig kontakte os på telefon 75 56 72 70 eller på e-mail salg@schroterzink.com.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Schrøter Zink ApS

​​CVR: 32441009

Her finder du os

Askærgårdvej 8, Sig

6800 Varde

Kontaktoplysninger