Ring til os på

Tlf: 75 56 72 70

Eller skriv til

salg@schroterzink.com

Her finder du os

Askærgårdvej 8, Sig

6800 Varde 

​​Zinkprofiler til byggeprojekter

​Schröter Zink ApS er jeres seriøse og professionelle samarbejdspartner i Varde nær Esbjerg og Billund, når det kommer til zinkprofiler. Vores helt klare force er de individuelle løsninger efter mål, der matcher jeres bygge- eller renoveringsprojekt. 

Vi har også standard zinkprofiler på lager.​

Vi garanterer hurtig levering

Vi arbejder udelukkende for virksomheder, for hvem vi tilbyder hurtig levering. Ofte er vi i stand til at levere zinkprofiler fra dag til dag, da vores maskinpark er omstillingsparat. Vi benytter danske fragtmænd til leveringen.​

​Priser på zinkprofiler

Zink er et holdbart og vedligeholdelsesfrit materiale, der patinerer og bliver kønnere med årene. Patinaen er mørkegrå. Zink er dyrere end aluminium, men billigere end kobber. 

Er du i tvivl om, hvilket materiale der vil være optimalt i det enkelte tilfælde, så kontakt Schröter Zink ApS og få vores faglige besyv med på netop din opgave.

Vi kan træffes angående spørgsmål til zinkprofiler på telefon ​75 56 72 70 eller på e-mail salg@schroterzink.com.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Schrøter Zink ApS

​​CVR: 32441009

Her finder du os

Askærgårdvej 8, Sig

6800 Varde

Kontaktoplysninger