Ring til os på

Tlf: 75 56 72 70

Eller skriv til

salg@schroterzink.com

Her finder du os

Askærgårdvej 8, Sig

6800 Varde 

​Aluminiumsprofiler til inddækning

Aluminium er et ideelt materiale til inddækningsprofiler, der ikke lige umiddelbart er synlige. Aluminiumsprofiler er samtidig den absolut billigste – men ikke desto mindre både holdbare og vedligeholdelsesfri.

Hos Schröter Zink ApS har vi omfattende erfaring med produktion af specielle aluminiumsprofiler. 

Vi er en omstillingsparat virksomhed i Varde nær Billund og Esbjerg, som i de fleste tilfælde kan tilbyde dag-til-dag-levering af aluminiumsprofiler, uanset hvor i landet du befinder dig.

Vi leverer kun aluminiumsprofiler for virksomheder – små som større.​​

Kompetent vejledning

Hos Schröter Zink ApS står vi altid klar med vejledning i aluminiumsprofiler til den enkelte kunde og vi gør meget ud af at yde optimal service i alle arbejdsgange.

I virksomheden har vi forskellige baggrunde inden for byggebranchen og kender derfor til opgaverne ude på byggepladserne, hvilket ofte gør os til en god sparringspartner for vores kunder.

Få mere information om levering af aluminumsprofiler

Står du og mangler aluminiumsprofiler på standard- eller specialmål, så kontakt Schröter Zink ApS på telefon 75 56 72 70 eller på e-mail salg@schroterzink.com.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Schrøter Zink ApS

​​CVR: 32441009

Her finder du os

Askærgårdvej 8, Sig

6800 Varde

Kontaktoplysninger